El fin de los libros, d'Octave Uzanne en el Blog de L'Escola de Llibreria | Trama Editorial

El fin de los libros, d'Octave Uzanne en el Blog de L'Escola de Llibreria

Octave Uzanne és considerat un dels bibliòfils més importants del seu temps. Nascut a mig camí del segle XIX, va dedicar la seva vida a les lletres i als llibres. Entre les seves obres, a part dels relats que ens ocupen, va ser reconegut pel seus treballs sobre autors del segles XVIII i XIX com Isaac de Benserade, el Marquès de Sade o Baudelaire. Alguns dels seus escrits també van ser publicats en diaris com Le Figaro de París o la Dépêche de Toulouse. També va fundar i va ser president de la Société des Bibliophiles Contemporains.

És com a mínim curiós agafar un llibre escrit a finals del segle XIX i llegir a les primeres planes que el llibre en paper acabarà desapareixent a mans de les noves tecnologies. Ara per ara, després de llegir aquestes línies, és inevitable que pensem en el llibre digital com a substitut del paper, però no era exactament aquesta idea la que tenia en ment Octave Uzanne quan va escriure aquest assaig.

Seguir leyendo en el Blog de l’Escola de llibreria.

Comprar libro.

Si quieres estar al día de nuestras actividades, colecciones, propuestas, cursos, ofertas, date de alta en nuestro boletín semanal.

 

 

Copyright © 2020 Desing ComparteMedios. Desarrollo 2TeCh. Todos los derechos Reservados.

Proyecto financiado por la Dirección General del Libro, del Cómic y la lectura, Ministerio de Cultura y Deporte