El síndrome del lector en el Blog de L'Escola de Llibreria. Per als amants dels llibres i les històries | Trama Editorial

El síndrome del lector en el Blog de L'Escola de Llibreria. Per als amants dels llibres i les històries

TM_22_Rius-700x700

Síndrome incógnito 2

 

Rius, Elena.

El síndrome del lector.

Pról., Lorenzo Silva.

Madrid: Trama, 2017. 154 p. (Tipos móviles; 22). ISBN 978-84-945693-1-9. 19 €.

Hola, em dic Sílvia i sóc una bibliòmana-bibliòfila polígama. Per això mateix, quan vaig tenir a les mans un llibre titulat El síndrome del lector, vaig dir-me «això és per a mi!», ara bé, he de reconèixer que, en un primer moment, la seva lectura em va fer tirar enrere. No em va agradar la manera com tractava el lector, em resultava pedant. Com si definís el fet de la lectura com una cosa massa sublim, només a l’abast d’una certa elit intel·lectual, establint que la lectura ha de ser analitzada amb precisió quirúrgica per poder ser gaudida amb plenitud. Aquesta idea xocava frontalment amb la meva visió de la lectura, que és quelcom més romàntica o potser ximpleta, però jo entenc l’art de llegir com un moment que ha de proporcionar plaer al qui ho practica.

Seguir leyendo en El blog de L’Escola.

Si quieres estar al día de las actividades, colecciones, propuestas, cursos, información destacada semanalmente del sector del libro y la cultura, además de disponer de ventajas y promociones DATE DE ALTA en el Boletín semanal de Trama Editorial.¡NO TE ARREPENTIRÁS!

Si únicamente quieres recibir información de nuestras novedades. Lo puedes hacer aquí: acceder.

Copyright © 2020 Desing ComparteMedios. Desarrollo 2TeCh. Todos los derechos Reservados.

Proyecto financiado por la Dirección General del Libro, del Cómic y la lectura, Ministerio de Cultura y Deporte